fbpx

En aktiv scoutkår i Borås

VÄLKOMMEN PÅ ÖVERNATTNING 26-27/9

Hej, 

Vi ledare välkomnar nu alla upptäckarscouter på övernattning ute i vår mysiga stuga Hultet. 

Det kommer bli två spännande dagar där vi övar på scoutkunskaper som eldning, matlagning och täljning. Men också fullt av andra roliga aktiviteter som vi utför tillsammans och i mindre patruller för att få tid att lära känna varandra i avdelningen. 

Övernattningen kommer att vara på Hultet, 26/9 till 27/9. Stugan ligger i skogen mellan Fristad och Borgstena. Vi kommer sova ute i tält men det finns utedass och vattenpump. På lördagen samlas vi gemensamt på Örjanshus för samåkning kl 10.00. För de föräldrar som enligt överenskommelse skjutsar hem gäller samling vid bonden kl. 14:15. Adressen till bonden är Kråkarp 11, 513 97 Borgstena. För övriga så är avslutning kl. 15:00 på Örjanshus

På vår hemsida (storjan.se) går det att hitta utrustningslista och vi uppmanar till kläder efter väder då vi kommer att vara ute mycket. Tänk även på att ta med en varm sovsäck, gärna komforttemperatur runt nollan. Ifall ni inte har en varm sovsäck går det bra med två, alternativt fråga oss så kan ni låna en varm sovsäck från kåren. 

Anmälan http://bit.ly/upptackarna (finns även publicerad i facebookgruppen) och sista anmälningsdag är tisdag 22/9. Skriv med eventuell specialkost och ifall ni har möjlighet att köra till/från hultet. 

Covid-19: Vi kommer ha med oss många tält och försöka hålla avstånd så gott det går. Vidare finns det såklart möjlighet att åka själv till och från hultet, isåfall vill vi att ni meddelar detta till oss via mejlen nedan, för att veta hur många som ska samåka. Start sker fortfarande kl. 10 på Örjanshus för att sedan åka i gemensam tropp till hultet. 

Kostnad: 150 kr, instruktioner för betalning finns i anmälan. 

Länk till anmälan: http://bit.ly/upptackarna

Kontakta oss gärna om ni har några frågor. 

Bo-Lennart Bäcklund – bobacklund@gmail.com

Scouthälsningar 

Upptäckarledarna