fbpx

En aktiv scoutkår i Borås

Hej lägerdeltagare! – Läger Uppdatering

Här kommer viktig info till alla er som anmält er att åka med på läger till Apelhult vecka 30. Vi har behövt ändra planerna för detta läger, men hoppas att detta kommer bli bra för alla ändå. Distriktet och lägerledningen för Apelhult har beslutat att ställa in lägret pga av Corona. Det var ett beslut om antal deltagare från Västra Götalands smittskyddsläkare som avgjorde att vi inte skulle kunna erbjudas det läger vi hade hoppats på. Vi ledare har därför tittat på lite olika alternativ och har tillslut kommit fram till att köra ett eget läger för bara vår kår på en annan plats. 

Platsen vi hittat ligger i Äspered och här finns möjlighet för ett scoutigt sommarläger med möjlighet att paddla kanot. Från Borås tar det ca 20 min att köra. Läs mer om platsen på Uthyrning av Skogslund – Äspereds samarbetskyrka (asperedssamarbetskyrka.se)

Här är den nya informationen som gäller för S:t Örjans sommarläger vecka 30:

Datum: Måndag 26 juli – Lördag 31 juli

Plats: Skogslund, Äspered, nära sjön Tolken

Kostnad: 600 kr per deltagare, mat ingår förstås. Föräldrar och ledarbarn 300kr.

Start: Måndag kl. 11.00 vid Skogslund. Det är kort resväg och vi önskar att föräldrar kör sina barn eller fixar samåkning.

Slut: Lördag kl 12.00 vid Skogslund. Föräldrar hämtar sina barn eller fixar samåkning. Vi önskar hjälp av föräldrar efter lägret att ställa iordning på Örjanshus.

Packning: Vanlig packning för sommarläger med tältförläggning. 

Betalning

Betalning sker till kårens plusgiro eller Swish innan 16 juli märk med läger och namn på deltagare

Plusgiro 380333-5
Swish 123 151 08 41

Digital förträff!

Vi ledare bjuder in till ett kortare förträffsmöte för föräldrar och scouter för att svara på frågor och berätta lite mer om lägret. Välkomna in på det digitala zoom-mötet tisdagen den 13 juli kl 19.30 – 20.30 (senast) https://hb-se.zoom.us/j/64624419554

Vad händer nu?

Nu behöver du återkoppla till oss om du fortfarande kan delta på lägret med de nya förutsättningarna. Det gör du enkelt genom att skicka ett mail till bobacklund@gmail.com. Vi behöver förstås ditt svar ganska snart så vi kan planera för mat, material och program.

Väl mött på lägret!

/Ledarna S:t Örjans scoutkår