fbpx

En aktiv scoutkår i Borås

Halloween på Örjans spökhus med möjlighet till övernattning

Välkommen på spökvandring på Örjans hus, lördag 29 oktober, insläpp mellan 17:30-18:00 och avslutas vid 19.30.

Vi bjuder på korv med bröd och godispåse.
För scouter är spökvandringen gratis och för medföljande vuxen är det en frivillig entré som går oavkortat till scoutverksamheten.

Möjlighet finns till övernattning inomhus eller utomhus på Örjanshus för alla som är aktiva scouter på S:t Örjan. Anmälan till spökvandring och övernattning görs via googleformuläret som du hittar nedan och på S:t Örjans facebookgrupper för resp. avdelning. Om du inte lyckas anmäla dig men vill vara med så prata med din avdelningsledare så fixar de detta.

Vi bjuder även på kvällsmat och frukost för de som övernattar. Övernattningen avslutas kl. 10:00 på söndag 30 oktober.

Viktigt att anmäla ev. allergier eftersom vi bjuder på korv med bröd samt kvällsmat och frukost till de som sover över. Kom gärna utklädda, men för de som vill övernatta, ta med ombyte och saker för övernattning inomhus (sovsäck, liggunderlag, tandborste osv.).

Länk till googleformuläret, anmälan senast onsdag 26/10 :
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScaMn_7kxiUWpu6096kNk_u9OnGh-eBms7G3T_CzZgJf8ZVpQ/viewform?usp=sharing

OBS! Alla barn som är minispårare och spårare måste ha med en medföljande vuxen på spökpromenaden. För upptäckare är det valfritt om de vill gå med en medföljande vuxen eller med en kompis. Äldre barn får gärna anmäla intresse att vara spöken. Vi lovar att det kommer bli både läskigt och mörkt!!!

Frågor eller funderingar?
Kontakta: Katja Karlsson, tel: 0707-869602

Andy 18 oktober, 2022