fbpx

En aktiv scoutkår i Borås

Efter Anmällan Jamboree22 har öppnat!

Jamboree 22 med S:t Örjans scoutkår Borås
Den 30 juli – 6 augusti skapar vi tillsammans en värld av äventyr och kompisar. En hållbar värld, där tusentals barn och unga får förverkliga sina drömmar! Jamboree 22 är en nationell jamboree med inbjudna internationella deltagare, man räknar med över 11 000 deltagare.

Jamboreen blir en spännande resa där deltagarna får utforska hur de kan vara med och göra världen bättre. Hållbarhet är ett genomgående tema i allt vi gör och tillsammans strävar vi efter att genomföra världens första klimatpositiva jamboree!

Vad gör man på en Jamboree?
På en jamboree kommer du tillsammans med din patrull leva lägerliv med allt vad det innebär i form av tältresning, lägerbyggen och matlagning. Programmet kommer till stor del knyta an till temat hållbarhet och fokusera på hur vi tillsammans kan skapa en hållbar framtid, där du och din patrull är med och påverkar vad ni vill göra. Samtidigt finns det tid till alla möjliga läger aktiviteter som konserter, sport, hantverk, patrull utmaningar, hinderbana, bad och lägerbål. Det finns också samlingsplatser där man träffar andra scouter i samma ålder för att hänga, spela spel, fika, lyssna på musik och bara vara! Äventyr och kompisar när det är som bäst!

Fakta om Jamboree22 https://jamboree.se/
❖ När: 30 juli-6 augusti (7 nätter)
❖ Var: Norra Åsum söder om Kristianstad
❖ Vem: För andra års upptäckare och äldre med läger erfarenhet och som bedöms klara av denna typ av läger (bra erfarenhet inför Världs jamboreen)
❖ Lägeravgift: 2 750 kr för scouter, 2 250 kr för förälder (beräknad kostnad per deltagare för kåren 4 250kr)
(Om man anmäler sig före 20 feb slipper man efteranmälnings avgiften på 250 kr )

Frågor ? lager@storjan.se

Sista dag att efteranmäla sig till Jamboree22 är 20 april. Det görs genom att fylla i nedanstående formulär samt betala en Lägeravgift på 2750 kr i samband med anmälan till plus-giro: 380333–5 eller Swish: 123 151 08 41 ange deltagarens namn och Jamboree22.

Anmälan bindande och lägrets anmälnings regler gäller

https://www.scouterna.se/jamboree22/anmalan/villkor/
Scouternas stödfond https://www.scouterna.se/bli-scout/kostnad/scouternas-stodfond/